1975 yılı İzmir doğumluyum. İzmir Atatürk Lisesi, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı; eğitim hayatımın köşe başlarıdır. 1998 yılından bugüne doktor olarak, 2007 yılından günümüze de kulak burun boğaz uzmanı olarak köklü bir tecrübeye sahibim. Uzman olduğumdan bu yana yurt içinde (İzmir, Bursa) ve yurt dışında (Bakü 2013-2015) özel sağlık sektöründe hizmet verdim. Şu anda da Bursa’da bulunan Medika Kulak Burun Boğaz Kliniğinde profesyonel meslek hayatıma devam etmekteyim. Uzmanlık alanımın kapsamı içindeki ameliyatların çoğunu başarı ile gerçekleştirmekle birlikte fonksiyonel ve estetik burun cerrahisine özel bir ilgi duymaktayım. Profesyonel cerrahi hayatım boyunca 1000’in üzerinde estetik burun cerrahisi gerçekleştirdim. Meslek hayatımın dışında müzik , sinema, fotoğrafçılık ve kahve özel ilgi alanlarımın satır başlarıdır. Flamenko ve jazz konusunda profesyonel bir dinleyici olduğum söylenebilir. “Fena değil” derecesinde de gitar çalıyorum. Biri brezilya gül ağacından yapılmış, iki adet özel el yapımı gitara sahip olduğumu söylemekten gurur duyuyorum. İyi müziği mümkün olan en iyi şekilde dinleme hevesim Hi-Fi müzik sistemlerine ilgi duymama ve “odyofil” hastalığına yakalanmama yol açtı. Sıkı bir Nuri Bilge Ceylan hayranıyım. Defalarca izlenebilen ve her defasında farklı şeyleri keşfettiren filmlerden hoşlanıyorum. İyi derecede İngilizce biliyorum. Evliyim ve küçük yaşta zengin bir dünya görüşüne sahip olmalarını istediğim bir oğlum ve kızım var.
Daha fazla görMerhaba, gerek kepçe kulak estetiğinde, gerekse burun estetiğinde, hedef hastanın mutluluğudur. Bu değişimi yaşayacak olan kişinin ne istediğini anlar ve ona uygun alternatifler sunarız.
K’ hanım, kepçe kulak deformitelerinde; ya kulak kanatlarının kafanın iki yanından olması gerekenden daha dik uzadığını ya da arkadan bakıldığında yine olması gerekenden daha açık , dışarıya dönük biçimde konumlandıklarını görüyoruz. Sizde her ikisi de var. İlk anlattığım deformite tipi için iple kulak estetiği uygun. Fakat ikincisinde ideal sonuç elde etmek oldukça zor.
Kıkırdağın şekillendirilmesi gerekiyor. Burada sizi sorgulamaya iten cerrahinin zor olup olmadığı ise; kepçe kulak sorununuza sebep olan konkal kıkırdağa küçük dokunuşlar yapıyoruz. Ameliyat sonrası da hastalarımız yönünden sıkıntılı değil. Otoplasti sonrasındaki, takip ve dikkat edilecek hususları daha önceki bir soruda yanıtlamıştım. İnceleyebilirisiniz.